“O floare își eternizează frumusețea prin fructe și semințe”

Un vis împlinit! Lansarea aplicației https://www.livramazi.ro/ sau cea mai frumoasă rețea de florării din țară!

Uneori florile țin locul vorbelor imposibil de rostit de o inimă ce învață greu dragostea.

Iertarea și generozitatea pot fi infuzate doar prin iubire.

O poveste despre curaj și speranță, despre dragostea pentru flori și frumos, despre șansa de a face ceea ce îți place.

O comunitate a celor care simt că nu pot trăi fără flori și care înțeleg că evoluția fiecăruia dintre noi nu se întâmplă pur și simplu. Pentru asta este nevoie desigur de muncă, de implicare, un strop de talent, dar mai ales de magicul “împreună“.

A trecut atât de mult timp de când mă tot gândesc ce aș putea face astfel încât să putem construi împreună, încât am senzația că suntem dintotdeauna împreună.

Îmi amintesc cu emoție și recunoștință de zilele în care am lucrat împreună cu voi cele 2000 aranjamente livrate de 1- 8 martie sau cele 6000 de coronițe de Crăciun care ne-au pus răbdarea la încercare. Au fost proiecte extraordinare care mi-au arătat în primul rând că se poate dar și că putem funcționa de minune împreună.

Iată, că în sfârșit pot să anunț lansarea aplicației https://www.livramazi.ro/

Este o aplicație extraordinară, foarte ușor de folosit, foarte prietenoasă, prin intermediul căreia putem livra creații florale oriunde în această țară, cu ajutorul vostru desigur, ca viitori parteneri de nădejde. O poți descărca și instala pe telefonul tău din Google Play.

Tot ce trebuie să faci în această etapă este să te înscrii în aplicație ca viitor partener, urmând link-ul de mai jos:

https://parteneri.livramazi.ro/recomandat-de-liliana-masgras/

Vei avea apoi acces la diferite tutoriale care te vor ajuta să înțelegi cum funcționează aplicația și în plus vei avea desigur suportul nostru necondiționat.

Suntem doar la un click distanță.

Acest proiect minunat a fost posibil pentru că într-o zi de septembrie 2016 un baiat modest și inteligent, om serios, tânăr și cu potențial, un vizionar aș spune în materie de business, care a călcat pragul atelierului meu și-a dorit să învețe să facă un buchet de mireasă pentru viitoarea lui soție.

Poate vă mai amintiți de Vlad Cuibar și de conceptul lui “Cutia cu flori”. Poate vă mai amintiți că el este cel care a primit Locul 1 în Top Profit Romania 2019 cu cea mai mare cifră de afaceri a unei florării din Popești Leordeni.

El împreună cu Lucian, tehnicul din spatele proiectului a facut ca visul meu să devină realitate.

Și pentru că întotdeauna am crezut că există o rezonanță a sufletelor sau mai simplu,“cei ce se aseamană se adună” 😊 te invit să ni te alături pentru a crea o lume așa cum ne-o dorim: magică!

Liliana Masgras – Florist Relaxat

Adaugă un comentariu