ANDELI KIDS

ANDELI KIDS - Atelier de creatie florala pentru copii

experienta, dezvoltare, distractie

Atelier marca Andeli Design susținut de Liliana Masgras

Atelier Floral pentru copii - cui se adresează?

Atelierul este pentru copiii care iubesc florile si vor sa-si descopere potentialul.

  • Celor care isi doresc reconectarea cu natura
  • Celor care doresc sa petreaca un timp minunat si valoros intr-o lume a florilor plina de culoare si miresme deosebite
  • Celor care vor sa socializeze cu alti copilasi cu pasiuni comune, intr-un cadru de poveste;
  • Celor care vor sa afle despre lumea florilor; denumiri de flori si materiale, mici trucuri si secrete ale “celor mari”

ANDELI KIDS - Atelier de creatie florala pentru copii

1 ora de relaxare în care vei afla tehnicile de bază în designul floral.
Vei realiza diferite tipuri de aranjamente florale după o temă dată.
Vei învața denumiri de flori și foliaje, precum și diferite materiale și accesorii folosite în creațiile florale.
Vei afla tot felul de trucuri folosite în realizarea creațiilor florale.

„Un copil fericit este acela care realizeaza ceva de unul singur!

De ce merită să participi la acest atelier

 ✓ Fiecare copil este fericit de rodul muncii sale;

  ✓ Stimuleaza imaginatia, creativitatea si manualitatea;

 ✓ Aranjamentul creat iti apartine, deci il poti lua acasa 😊; te vei bucura de el sau il poti darui unei persoane dragi si importante din viata ta;

✓  Intr-o lume in care nimic nu pare a fi asa cum ar trebui, nevoia de frumos se face simtita din ce in ce mai mult.

✿Atelierele Andeli Design se adresează celor care iubesc florile, care vor sa afle cate ceva despre secretele lor, despre cum se ȋngrijesc si se pot pastra pentru a ne bucura de ele cat mai mult timp.
✿Nu i-am uitat nici pe cei mici, iar conceptul “Copiiii si florile” va ramane produsul meu de suflet, reusind sa lucrez pana azi cu peste 1000 de copilasi.
✿Un mod placut de a petrece timpul, ȋnvatand totodata lucruri noi si inedite. Este un alt mod de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor nostri, dornici să lucreze si sa invete despre arta florala, petrecand astfel un timp de calitate, intr-o lume a florilor plina de culoare si miresme deosebite.
✿Ateliere se desfasoara intr-o ambianta prietenoasa si vesela in acelasi timp, unde copiii pot experimenta, se pot exprima liber, descoperind adevarate talente in micii floristi.
✿Copiii vor realiza singuri, sub indrumarea atenta a unui designer, mici aranjamente florale iar la sfarsit le vor lua acasa pentru a fi admirate sau daruite unei persoane dragi.

Andeli Design organizeaza periodic cursuri hobby de creatie florala pentru copii!

CUM AR FI SĂ ÎNCERCI ȘI TU?

CE PIERZI DACĂ NU PARTICIPI?

O experienta noua, inedita
Vei ramane cu intrebarea: cum ar fi fost daca as fi fost si eu acolo? 😊

Așadar, ACTIONEAZA! DESCOPERA! INVATA! EXPERIMENTEAZA!
Este timpul să-ți asumi ceea ce vrei să faci.
Descoperă și urmează-ți visul!

Bună, sunt Liliana Masgras și aș vrea să-ți spun că am știut dintotdeauna că voi trăi printre flori, că voi lucra cu flori și nu am înțeles niciodată de ce mi-a luat atât de mult timp să-mi amintesc asta. O amintire din copilărie mă duce la momentul în care, de mână cu tatăl meu, am intrat prima data într-o seră de trandafiri. Sămânța plantată atunci în mintea mea de copil a dat roade mult mai tarziu.

În 2007 am făcut primul pas concret în această direcție prin achiziționarea unui curs. Apoi de-a lungul timpului am participat și eu la diferite workshopuri, cursuri, demonstrații florale, dar ceea ce a contat foarte mult a fost munca și pasiunea. Așa că, oarecum firesc și inspirată de Andreea si Delia, fetițele mele, am înființat in 2012 atelierul Andeli Design (An – Andreea, De – Delia, Li – Liliana) unde am pus tot sufletul meu. Implicarea emoționala într-o afacere este însă un risc pe care mi l-am asumat.

„Florăritul” poate părea unora o activitate simplă sau plictisitoare, însă eu am descoperit o activitate fizică și intelectuală competitivă, un domeniu foarte dinamic. Un obiectiv important pentru mine a fost și rămâne crearea și dezvoltarea unui interes pentru atelierele hobby de creație florală atât pentru copii cât și pentru adulți. Am dezvoltat astfel 2 noi concepte: “Copiii și florile” și “Relaxarea printre flori” care au cucerit tot mai multe inimi, participanții și-au descoperit noi talente, nebănuite până atunci, făcând o activitate deosebit de frumoasă.

Acum poți descoperi cât de mult îti place munca cu florile și dacă îti dorești sau nu o carieră în industria florală; poți face cunoștință cu florile pentru a le înțelege mai bine limbajul; poți avea un demo pentru cursul intensiv de design floral pentru evenimente; iar dacă ești la început de drum poți exersa folosind multe tipuri de flori si foliaj rafinat; poți socializa cu alți oameni cu preocupări comune sau te poți relaxa pur și simplu. La final vei avea poze profesioniste cu produsul tău. Mai multe astfel de poze pot constitui începutul unui portofoliu valoros.

UNDE?

Bucuresti

CÂND?

Va fi anuntat!

CU CE SĂ VII?

Voie buna si chef de distractie! 🙂
Trainer: Liliana Masgras

CINE ESTE TRAINERUL?

 Peste 10 ani de activitate în design-ul floral. Trainer autorizat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educatiei.

 Peste 1000 de copiii care au participat la ateliere tematice, scoala altfel, petreceri cu atelier inclus sau flori pentru mama, flori pentru doamna invatatoare sau in asteptarea Mosului Craciun.

 Apariții media frecvente la Realitatea TV, Kanal D, TVR 1, TVR 2, TVH, în diverse ziare și reviste, printre care: Avantaje, Casa și Grădina, Florist Only. Invitat la diferite târguri, expoziții și vernisaje.

 Peste 1000 de cursanți care au participat la ateliere, workshopuri și cursuri de design floral.

 Peste 80% dintre absolvenții cursurilor activează în prezent în industria florală.

CÂT INVESTEȘTI?

Pentru 1 ora în universul florilor vei plati doar materialele folosite, adică 100 lei.
Participarea trainerului este GRATUITA!

“Cine nu crede în magie nu o va descoperi niciodată”
Eu cred în magia florilor, în magia care se naște atunci când se întâlnesc oamenii și în tot ceea ce se poate realiza când oamenii întâlnesc florile.
Pentru toată magia din viața mea sunt recunoscătoare!
De aceea mă simt datoare să dăruiesc!
Ce aș putea dărui? Ce ar putea ajuta alți oameni? Poate timpul meu, poate florile care îmi sunt atât de dragi, poate puțin din tot ceea ce sunt.
Astfel m-am hotărât sa ofer aceste ateliere pentru copiii care iubesc florile si vor sa-si descopere potentialul.

FOARTE IMPORTANT!

Înscrie-te acum pentru că locurile sunt limitate!