In 2012 când am decis să îmi dau demisia și să încep o afacere cu flori, o poveste clasică aș spune, pentru că am auzit-o ulterior la atât de multe femei și cu toate astea fiecare dintre noi are propria poveste de viață și propriul drum – nu știam câte mi se vor așterne în călătoria aleasă de mine, un lucru la care am ținut atât de mult – să aleg eu!:)

Nu știam nici cum va arăta afacerea mea în domeniul florilor; nu am avut o strategie clară, dar cine are? 🙂

Atunci cand începi un business cred că seamănă cu mersul pe autostradă, vezi doar primii 100 m in față; îi parcurgi și apoi îi vezi pe următorii 100. Si totul în mare viteză!

Nu știam că voi avea șansa să lucrez cu peste 1000 de copii în cei peste 7 ani de activitate, din vara lui 2012 când am început și până în prezent.

Nu știam că voi cunoaște atât de multe iubitoare de flori și frumos, dar și câțiva bărbați harnici, pasionați de designul floral; numărul lor a depășit de mult 1000.

Nu știam că voi face atât de multe greșeli de business pentru că lipsa educației antreprenoriale și-a spus cuvântul; greșeli care m-au costat timp, bani, energie, adică toate resursele de care dispune orice om.

Nu știam atunci când am decis să fac o pagină de business pe facebook și am dat primul like, va veni o zi când voi avea peste 28.000 like-uri.

Nu știam că fetele mele vor realiza câteva sute de aranjamente florale cu tematici diferite și că vor învăța fără prea mult efort atât de multe denumiri de flori.

Nu știam că va trebui să fiu un om orchestră, că va trebui să învăț să gestionez sume mari de bani dar și că va trebui să mă descurc cu sume foarte mici de bani.

Nu știam că voi fi atat de vulnerabilă emoțional încât mă voi lăsa păcălită de oameni fără scrupule.

Nu știam că voi cunoaște atât de mulți oameni minunați, legând deseori prietenii frumoase sau colaborări deosebite.

Nu știam ca voi divorța.

Dar dacă ar trebui să aleg din nou, aș alege același drum, cu aceleași încercări, cu aceleași satisfacții și bucurii, cu aceleasi vise.
Povestea mea este de fapt despre viață! 🙂

Spune-mi povestea ta! Spune-mi ce te frământă! Spune-mi cu ce te pot ajuta! Spune-mi despre ce ai vrea să îți scriu!

Cu recunoștință, îți mulțumesc că ai citit povestea mea!

Liliana Masgras – Florist Relaxat

Adaugă un comentariu