Salutare om frumos!

A trecut ceva timp de când nu am mai povestit.

A fost o vară care a zburat ca gândul și ca vântul, cu diverse evenimente, cu proiecte noi, cu tot felul de planuri făcute și răsfăcute 😊

Continui să fiu omul orchestră, poate prea îndrăgostit de munca sa, cu ceva probleme în delagarea task-urilor și cu aceeași pasiune pentru oameni și flori.

Aș vrea să îți povestesc puțin despre unul dintre evenimentele acestei veri, care m-a purtat într-o poveste romnatică, de neuitat.

Totul a început cu un palat.

Palatul Ghica Tei este un edificiu situat în inima capitalei, mai exact în Parcul Plumbuita, având valoare de monument istoric, realizat în stil neoclasic al arhitecturii italiene.

Palatul a fost zidit din temelie de voievodul Grigore Ghika al 8-lea, Domn al Țării Românești, în anul 1822, pe moșia domnească Colentina.

In anii ‘70 a funcționat ca restaurant, apoi a fost restaurat în anul 1978 și a servit ulterior ca prefectură a județului Ilfov, apoi ca sediu al Ministerului Sănătății.

In anul 2003 a fost preluat de cea care a dovedit în instanță descendența din familia primului domnitor român de după fanarioți, dna Raletti Simone Helene.

Palatul Ghica Tei este o mărturie vie a tradiției și culturii românești ce oferă posibilitatea de a călători în timp și de a retrăi emoțiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

O curte impozantă și un interior generos, o sală de bal cu finisaje deosebite răspund celor mai mari exigențe ale unui public select, atent la detalii.

In această locație deosebită, care împletește luxul clasic de odinioară cu stilul modern am avut bucuria să realizăm decorul unei nunți de poveste.

Cromatica florilor romantice, de vară ne-a alintat simțurile și a înnobilat o zi specială din viața unui cuplu special – ziua nunții la Palatul Ghica Tei.

Mirii și-au dorit culori senine, de vară: bleu ciel, nuanțe de roz pal și peach și dacă se poate câțiva bujori corai. 😊 Aveam ceva dubii în privința bujorilor pentru că nu se mai aflau în sezon și totuși am avut noroc și am găsit exact ce visa mireasa noastră. Atunci când avem suficientă libertate în alegerea florilor se întâmplă parcă o magie și găsim cele mai frumoase și mai potrivite flori. 😊

Mulțumesc tinerilor căsătoriți pentru încredere și provocare și le doresc din suflet “O viață senină, plină de bucurii și frumusețe!”

Dacă visezi să afli cât mai multe despre design-ul floral al unui eveniment, dacă vrei să intri într-o lume a florilor plină de neprevăzut, dar atât de frumoasă și provocatoare, te invit să intri în comunitatea oamenilor care iubesc florile, participând la Cursul de Design Floral pentru Evenimente, care se desfășoară în fiecare lună în București și 1 dată/an și la Iași.

Suntem la un clik distanță:

Curs Intensiv Design Floral pentru Evenimente

Iar dacă vrei mai întâi să ne cunoaștem sau poate vrei doar o seară de relaxare printre flori, te aștept într-o seară de vineri, în fiecare lună cu tematică specifică anotimpului în care ne aflăm. Te poți înscrie aici:

https://lilianamasgras.ro/inscrieri/atelier-relaxare-2021/

Pentru orice întrebare sau nelămurire îmi poți scrie sau suna. Aștept cu interes mesajele tale!

Iți mulțumesc că ești alături de mine și îți doresc o toamnă minunată!

Liliana Masgras – Florist Relaxat

Adaugă un comentariu