Andeli Design - Cursuri florale pentru copii - Tema Pascala 2013 Am terminat şi modulul de primăvară. Creativ, deosebit, minunat. Lucrul cu copiii este foarte special, în primul rând pt că ei sunt f speciali, plini de idei, talentaţi, inocenţi, spunând exact ce cred sau gândesc, dornici să afle lucruri noi, suflete calde care încânta prin tot ceea ce fac.
Ne-am dorit o temă pascala şi ne-a plăcut ideea unui trunchi de copac realizat cu tehnică papiere mache, pe cât de simplă pe atâta de migăloasă, dar care într-un final a scos la iveală nişte vase foarte drăguţe ce semănau mai mult cu piatra decât cu lemnul. Cei care îşi doresc un pic de mâzgăleală le vor picta acasă şi le vor lăcui (opţional). Piatră sau lemn, buchetele noastre cu ranunculus roşu, lisiantus şi liliac alb au fost o adevărată încântare pentru toţi, elegante, colorate şi parfumate.
Mulţumim pentru participarea activă şi implicarea mămicilor atunci când a fost cazul şi vă aşteptăm la noi ateliere cu tematici sperăm noi la fel de încântătoare.

Adaugă un comentariu