Și am făcut și Workshop de Crăciun! Un adevărat maraton al atelierelor.

De fiecare dată, înaintea Crăciunului ne gândim, printre altele 😊 oare cu ce culori să împodobesc anul acesta bradul meu ?

Te poți ghida după tendințe, după zodii, după culorile ce predomină în casa ta sau pur și simplu după starea pe care o ai în acel decembrie. Nu vei da însă niciodată greș cu clasicul roșu – verde.

Poți încerca pentru acest Crăciun – tonuri de alb, gri și chiar negru pentru că suntem încă în anul șobolanului de metal, iar dacă îți dorești puțină culoare îți recomand totuși nuanțe pastelate și discrete pentru o decorare liniștită a interiorului.

Nu uita de materialele eco, prin utilizarea cărora poți sublinia respectul față de natură.

La workshop am folosit multe elemente naturale și uscate, cum ar fi nelipsitele conuri de brad, simple sau vopsite, nuci aurii, parfumata scorțișoara, delicatele steluțe de anason atât de puternic aromate, capsule drăgălașe de bumbac alături de felii delicioase de portocale sau lime. Lâna sub diferite forme a jucat un rol important și ne-a plăcut extraordinar să lucrăm cu ea. Am lipit scoarța de copac, ne-am bucurat de decorațiunile vesele și am învățat tehnici noi pentru structuri inedite.

Nu au lipsit florile. Impunătorul amarilis nelipsit din aranjamentele de iarnă, de această dată într-un degrade de la alb la roșu, alături de ilex, trandafiri strălucitori, crini parfumați cu petale duble, skimia verde si bordo, dellphinium alb, lalele albe, kochia mătăsoasă într-o superbă nuanță de gri, pin, tuia argintie sau galbenă, crenguțe de brad, dar și plante suculente care și-au găsit locul în coronițele din acest an.

Am lucrat, am socializat, ne-am bucurat unii de alții într-o atmosferă de sărbătoare și ne-am promis să ținem aproape în comunitatea cu care ne mândrim, o comunitate a iubitorilor de frumos.

Iți mulțumesc că urmărești materialele mele și aș vrea să te anunț că ți-am pregătit și o surpriză, de fapt două 😊despre care îți voi povesti în următoarele articole.

Până atunci să te bucuri de luna decembrie așa cum îți dorești!

In decembrie dragostea cântărește mai mult decât orice!

Liliana Masgras – Florist Relaxat

 

 

Adaugă un comentariu