In ceremoniile religioase din aproape toate religiile, lumânările capătă o valoare sacră.

Lumina lumânărilor este semnul prezenței divine. A doua semnificație a lumânărilor, venită din partea creștinilor, este jertfa.

Lumânările de cununie au simbolul luminii credinței care trebuie să-i însoțească în viață pe miri. Ele sunt aduse în biserică de către cavalerii de onoare și apoi date nașilor care le țin aprinse pe parcursul desfășurării ceremoniei religioase.

Lumânarea de botez este simbolul faptului că pruncul botezat primește harul Sfântului Duh.

In România decorăm aceste lumânări cu foarte multe flori naturale, fresh și alese cu bun gust, în armonie cu buchetele miresei și respectiv nașei, în funcție de tematica aleasă sau de anotimp.

Dacă vei fi mireasă aș vrea doar să îți recomand să realizezi lumânările și buchetele cu același florist. Astfel, acesta va putea respecta tematica evenimentului tău, va folosi aceleași flori pe care le veți agrea împreună și va fi aceeași persoană, aceeași “mănâ”, cum se spune, care le va realiza. Te vei putea bucura de un design unitar, armonios și personalizat, care să-ți creeze amintiri minunate.

Dacă vrei să afli mai multe despre tehnicile prin care poți realiza lumânări de nuntă sau botez, te invit să intri pe link-ul de mai jos. Vei descoperi reduceri extraordinare!

https://lilianamasgras.ro/inscrieri/curs-online-pachet/

 

Multumesc!

Liliana Masgras – Florist Relaxat

Adaugă un comentariu