“Cât costă?”, “când începe?”, “cât durează?”,“despre ce este vorba?”, “e scump”, “când vine curierul?”, “în ce oraș este cursul?”,” trebuie să plătesc?”, “banii ăștia îi plătim sau îi primim?”  – doar câteva dintre comentariile pe care le primesc la anumite postări, ceea ce m-a determinat să scriu cele de mai jos.

“Ziua bună om frumos!”

E minunat să auzi sau să citești o astfel de urare, corect?

Mulțumesc mult pentru astfel de mesaje! Cu recunoștință, mă înclin!

Sau vine un moment în viață când parcă ai vrea ceva, altceva și până te decizi ce, începi să cauți, cercetezi, te informezi. Corect?

Să zicem că vrei să faci un curs! Este absolut firesc. Felicitări! Ești în punctul în care îți dorești evoluție. Și ce faci atunci? Cauți! Dar ce faci după curs? Te-ai gandit? Numește-mi măcar un curs pe care l-ai făcut, indiferent de domeniul de activitate care te-a transformat într-un specialist după ce ai terminat cursul și te asigur că vreau și eu să mă înscriu.

Hai să-ți spun cam ce îți aduce un curs! Iți deschide o ușă în primul rand. Iți netezește un drum pe care alții au mers înaintea ta. Te ajută să câștigi bani și mai ales TIMP, ceea ce înseamnă tot bani. 😊 Poți astfel să intri în comunități cu oameni interesați de aceeași poveste. Va fi foarte dificil spre imposibil să funcționezi dacă te autoizolezi. Ai nevoie așadar de comunicare, ai nevoie să stabilești conexiuni cu oameni ca tine, cu aceleași provocări și poate cu aceleași temeri.

După curs te așteaptă multă muncă! Atunci începe distracția cu adevărat!

Poți face desigur un curs și pentru edificare, pentru clarificare. Este sau nu este pentru mine?

Dar dacă știi deja că asta vrei să faci trebuie să știi că ai nevoie de răbdare, pasiune, perseverență, o anumită încăpățânare și multă, multă muncă. Și nu sunt doar niște cuvinte clișeu care dau bine la presă. Incearcă să simți rezonanța fiecărui astfel de cuvant și vei înțelege, și lista mea poate continua, dar cele de mai sus ar fi un minim necesar. Iți povestesc mai multe când vii la curs. 😊 Presupunând doar că vrei să ajungi la niște rezultate pozitive, că vrei să devii un specialist, că vrei să te diferențiezi într-o piață concurențială.

Și dacă ai astfel de gânduri mărețe înseamnă că vei găsi câteva minute să citești informațiile dintr-o pagină de vânzare a unui curs, corect? Acolo vei afla și despre ce este cursul și despre ce se lucrează în cadrul acelui curs și vei afla cu siguranță și prețul cursului.

Ai răbdare să faci asta?

Inseamnă că ești pe drumul cel bun și în locul potrivit!

Te aștept cu dragă inimă la flori!

Liliana Masgras – Florist Relaxat

Adaugă un comentariu