Frumoasă toamnă, cu frunzele tale cu tot!

Iar ai venit să ne testezi rezistența la melancolie! Foșnetul frunzelor uscate și mirosul ploilor reci și răzvrătite, mă obligă să le înfrunt frumusețea.

 

Toamna mă inspiră să așez fructe și legume printre florile viu colorate și desigur m-am întrebat cu timp în urmă dacă pot face astfel de combinații fără să afectez în vreun fel florile prețioase. Știam despre acel gaz care se elimina din fructe, etilena, și totuși cât îți propui să te bucuri de creația ta florală? Doar nu vei aștepta până se transformă fructele în țuică 😊. Și pentru că știu că ai un simț al umorului sănătos și nu vei considera nepotrivită afirmația mea, eu îți recomand să le folosești cu încredere și să îți lași imaginația să o ia razna, făcând cele mai inedite combinații, dacă asta te face fericită!

Creează, reinterpretează, bucură-te de ceea ce faci!

Folosește bețe de frigărui sau agrafe din sârmă în funcție de necesitate, pentru a prinde fructele printre flori. Totuși nu mânca fructele dintr-un astfel de aranjament. 😊

Joacă-te cu toate nuanțele de galben, portocaliu, roșu. Aramiul sau vișiniul, albastrul întunecat sau maroul cald – le vei descoperi printre flori cu texturi neobișnuite, cum ar fi: nutan, fructele de viburnum, pieris, skimia, craspedia, phytolacca, physalis, leucadendron, euforbia, amaranthus, tilandsia și mai cunoscutele dalii și crizanteme.

Nu uita de marea varietate de funze uscate, de castane sau ghinde, crengi și mușchi de pădure sau orice alt element poți găsi în natură și poate face parte din compoziția ta de toamnă.

Toamna ne oferă o gamă atât de bogată și de variată de flori și culori încât poți realiza orice creație florală la care ai visat vreodată.

O altfel de toamnă! Mai caldă, mai adorată și de ce nu, chiar așteptată!

Iți mulțumesc toamnă pentru culorile tale și pentru bogăția ce o reverși asupra mea, pentru liniștea ce o aduci și grația cu care îți porți veștmintele.

Florile și frunzele tale ne vor răsfăța toate simțurile la atelierul de relaxare din 25 septembrie 2020, ora 19.

Te aștept și pe tine, iubitoare de frumos, în comunitatea celor care adoră florile și experiențele noi!

Te aștept la primul atelier de relaxare al toamnei!

Mai multe detalii despre acesta poți afla dacă accesezi link-ul de mai jos:

Relaxare printre flori

O toamnă așa cum îți dorești!

Liliana Masgras – Florist Relaxat

Adaugă un comentariu