Andeli Design este un atelier de creaţie floralǎ de aranjamente clasice şi moderne, de diferite tipuri şi cu structuri inedite nǎscute din pasiunea pentru flori şi pentru tot ce se poate realiza cu ajutorul lor atunci când vrem sǎ transmitem o emoţie.
O continuǎ cǎutare pentru a crea ceva nou, inedit, o forţare a limitelor, o dorinţǎ lǎuntricǎ de a atinge sufletele oamenilor, de a le smulge un zâmbet, de a le deschide sufletele cǎtre creaţie, cǎtre frumos, cǎtre viaţǎ.

Inspiraţi de copii, pentru copii am dezvoltat o altǎ laturǎ a activitǎţii noastre: cursurile hobby de creaţie floralǎ, cu care ne-am delectat toatǎ vara.

Cursul „Copiii si Florile” – un concept Andeli Design – este structurat astfel încât copiii sǎ poatǎ parcurge etapele de învǎţare pas cu pas, de la cele mai simple lucruri pânǎ la structuri cu grad de dificultate mǎrit, în funcţie de vârsta şi pasiunea fiecǎrui copil, distribuite pe tot parcursul anului şcolar, funcţie de anotimp. Cursurile vor aborda tematici diferite ce vor stimula imaginaţia, creativitatea, spiritul de observaţie, dar şi gândirea copiilor.

Vom realiza împreunǎ  machete deosebite confectionate din materiale naturale: flori, frunze verzi sau uscate, fructe şi legume verzi sau uscate, muşchi de pǎmânt, lemn, sârmǎ, piatrǎ, scoici, materiale textile şi tot ce mai putem gǎsi în naturǎ şi nu numai, care vor încununa munca copiilor din cadrul orelor de curs.

Obiectivele cursului

  • Dezvoltarea interesului si a placerii de a lucra cu florile
  • Stimularea expresivitatii si a creativitatii
  • Formarea capacitatilor de exprimare prin arta florala
  • Recunoasterea florilor si insusirea denumirilor acestora functie de varsta copilului
  • Cunoasterea si familiarizarea cu materialele, accesoriile si uneltele specifice folosite
  • Formarea unor deprinderi de lucru pt realizarea unor mici aranjamente florale

Vǎ aşteptǎm sǎ vǎ alǎturaţi echipei noastre şi sǎ construim împreunǎ!

Adaugă un comentariu