Te-ai gândit vreodată că pot fi atât de multe variante de business pe care le poți îmbrățișa atunci când este vorba despre flori?
Ti-am pregătit pentru astăzi un articol despre tipurile de activități din industria florală!
Un domeniu atat de seducator, care te face să visezi iar și iar și te gândești că nu poți trăi fără flori, că trebuie neapărat să faci ceva în sensul ăsta, altfel nu mai ești TU.

Inainte de a purcede la drum, îți recomand cu caldură să te informezi cât poți de mult. Orice are legatură cu acest domeniu, dacă vei afla la timp, te poate ajuta să caștigi repede și bine! Intr-un cuvant: să fii eficient!

1.Comerț cu flori en-gros
2.Magazin online
3.Aranjamente funerare
4.Florărie clasică
5.Atelier de creație florală
6.Agenție de evenimente
7.Ateliere pentru copii
8.Sector educațional

Desigur, investiția pe care va trebui să ți-o asumi, este diferită pentru fiecare tip de activitate în parte. Te asigur însă că este posibil să-ți împlinești visul de a lucra cu flori, de a te exprima cu ajutorul lor, fără să fie nevoie să cheltuiești o avere. Vei cheltui însă alte resurse: timpul și energia ta!

Așadar fă-ți timp și parcurge deja pași în cariera ta de florist, urmărind articolele care pot aduce lumină și inspirație în viața ta, participa la ateliere tematice, cursuri care te atrag, intra în comunități de floriști

Caută-i pe cei care fac ceea ce ai vrea tu să faci!

Responsabilitatea va juca un rol foarte important în cariera ta, în viața ta.

Poate ai trăit cel puțin o dată în viața frustrarea cu florile abia cumpărate sau primite, care imediat ce sunt aduse în casă se ofilesc și mor. Dacă te-ai întrebat oare ce vrăji fac florăresele pentru a menține florile proaspete, iată că acum poți afla din secretele bine păzite și în plus va fi încă o informație utilă pentru cariera care te tentează!

In următorul articol îți voi povesti despre 4 lucrări minine și obligatorii de îngrijire a florilor tăiate.

Liliana Masgras – Florist Relaxat

Adaugă un comentariu