Educatia asigura reperele la care copilul se raporteaza si prin prisma carora se dezvolta.

Cursurile de creatie florala pentru copii se adreseaza celor care iubesc florile, care vor sa afle cate ceva despre secretele lor, despre cum se ingrijesc si se pot pastra pentru a ne bucura de ele cat mai mult timp.

Este un alt mod de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor nostri, dornici sa lucreze si sa invete despre arta florala, petrecand astfel un timp minunat intr-o lume a florilor plina de culoare si miresme deosebite. Copiii vor invata lucruri noi si inedite.

Prin intermediul experientelor astfel traite copiii vor acumula cunostinte si abilitati, reactionand intr-o maniera personala la ceea ce vad, aud, ating sau simt. Micii floristi vor avea la dispozitie o serie de flori pe care le vor folosi cu manutele lor dibace, dupa imaginatia si personalitatea fiecaruia, in realizarea unor mici aranjamente florale, fericiti cand vor vedea rodul muncii lor.

Intr-o lume in care nimic nu pare a fi asa cum ar trebui, nevoia de frumos se face simtita tot mai intens. Prin acest curs se pot exprima idei, sentimente, se pot cultiva sensibilitati si poate in acest fel vom reusi impreuna sa pregatim viitoare generatii de oameni mai buni, mai frumosi, mai sensibili si mai atenti la cei din jur, la natura, la flori.

Florile ne pot face viata mai frumoasa daca vom invata sa le ascultam pentru ca intotdeauna au ceva de spus.

 

Adaugă un comentariu