Mai sunt doar câteva zile până la Sfânta sărbătoare a Crăciunului.

Iți povesteam cu puțin timp în urmă că voi reveni cu un nou material video din care să te inspiri.

Am pregătit un aranjament pentru masa de sărbătoare. Am folosit un suport de plastic cu burete floral inclus. Acest suport îl poți decora în foarte multe feluri; poți lipi pe el bucăți mici de lemn combinate cu mușchi de pădure uscat, poți lipi bețe de scorțișoară aromată, poți lipi sfoară, iută sau ori alt material care te va inspira.

Eu mi-am dorit să-i schimb textura banală de plastic cu una atipică, poate puțin neobișnuită, dar cred eu destul de interesantă și am lipit cu aracet o bucată de material textil, mai exact o fâșie de pansament. Am așteptat câteva minute să se usuce, apoi am vopsit suportul cu un spray auriu. Arată foarte bine și argintiu, iar arămiu mi se pare de-a dreptul extraordinar.

După ce am udat buretele, l-am montat în suport și apoi am construit o bază dintr-un mix de conifere: brad, tuia, pin.

Am așezat apoi diferite decorațiuni de sezon Am folosit și scorțișoară, felii de portocală, capsule de bumbac și conuri de brad și am texturat cu câteva fire vopsite de vaccinum. La sfârșit am montat două lumânări aurii care conferă eleganță oricărui aranjament.

Dacă vrei să vezi cum am realizat această decorațiune te invit să dai click pe link-ul de mai jos:

https://youtu.be/k0a5wgovUF8

Am pregătit acest filmuleț pentru tine cu speranța că te va ajuta în demersul tău de a lucra de acasă, ascultând colinde, sorbind poate dintr-o cafea fierbinte și bucurându-te de zile liniștite alături de cei dragi.

Mulțumesc că urmărești materialele mele!

Până la următoare întâlnire îți doresc spor și inspirație maximă!

Liliana Masgras – Florist Relaxat

Adaugă un comentariu